DSE Automatisering

Duurzaam. Betrokken. Betrouwbaar.

Software Test Engineer bij DSE Software

Wie zijn wij?

DSE Software is onderdeel van de groep DSE automatisering. Het Software team bestaat uit 20 hoog opgeleide professionals die als passie hebben om klanten innovatieve software oplossingen te bieden van hoge kwaliteit. Deels zijn dit klant specifieke oplossingen en deels standaardpakketten. Ons motto is Zorgeloos Automatiseren. Wij doen dit inmiddels 30 jaar met veel succes! Onze klantengroep is divers van samenstelling, maar de overeenkomst is dat klanten ons toevertrouwen dat we hun ingewikkelde processen automatiseren. Onze cultuur kenmerkt zich door eigen verantwoordelijkheid, kwaliteit, werken in teams en resultaatgerichtheid. Door toename van opdrachten groeit het team van developers en is er behoefte aan specialisten op het gebied van testen en kwaliteitsmanagement.

Doel van de functie

Wij bieden jou een uitdagende baan om als Software Test Engineer invulling te geven aan het testen van oplossingen die veelal gebouwd worden in Microsoft ontwikkeltalen, het inrichten van Quality Assurance en ontwerpen en ontwikkelen van geautomatiseerde testscripts. Je kunt je ontwikkelen in een team van ontwikkelaars en beheerders. Je bent tevens de spil tussen de ontwikkelaar en eindgebruiker. De functie richt zich op het voorkomen van fouten door vroegtijdig met de ontwikkelaars te sparren en het opsporen van fouten door systematisch goed te testen, op termijn bij voorkeur geautomatiseerd. Het uiteindelijke doel is het borgen van de kwaliteit van onze applicaties.

Plaats in de organisatie

Je werkt in een devops (scrum) team en je bent de schakel tussen de engineers en de eindgebruikers van onze klanten. Je rapporteert aan de Manager Development.

Kerntaken en verantwoordelijkheden

Functie-eisen

Wij bieden

Een afwisselende baan in een team met enthousiaste collega's. Wij bieden een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Doordat kennis belangrijk is in ons vakgebied bieden we mogelijkheden voor het volgen van cursussen en opleidingen.

 

Voor meer informatie bel 0251-260680 of solliciteer per e-mail met je motivatie en cv. 

 

Acquisitie door werving- en selectiebureau's naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld